udulo
latnivalok
arak
kontakt
email: info@vadregeny.hu
telefon:+36 (20) 777-88-06
SZÉP kártya elfogadás HUNGARY CARD
deutsch  english Facebook

ÜDÜLŐPARK

Komfortos, hatszemélyes faházainkat elsősorban családoknak, baráti közösségeknek ajánljuk. Kedvezményes áron egy faház négy éjszakára, vagy egy teljes hétre történő bérlését ajánljuk vendégeinknek.
A több hálófülkével, fürdővel, wc-vel és kis konyharésszel rendelkező faházak a fák között a domboldalon elszórva fekszenek.
Elsősorban iskoláknak, túrázóknak, vagy egyéb csoportos programok szervezéséhez ajánljuk nagy faházainkat, külső zuhanyzókkal, szobánként 4-8 ágyas elhelyezéssel.

továbbiak >>>


Tekintse meg bemutatkozó videónkat!
PANZIÓ

Szeretnénk többet adni, mint egy szoba, és egy reggeli. Két- és háromágyas szobákkal, valamint egy hatszemélyes apartmannal várjuk vendégeinket. Nyugodt környezetet, kényelmes, újjávarázsolt szobákat, tiszta levegőt, családias hangulatot kínálunk, rengeteg egyedi programmal. Áraink büféreggelit tartalmaznak, természetesen igény szerint ízletes ebéd és vacsora is várja vendégeinket a panzió 60 főt befogadó éttermében. Jó idő esetén - kívánság szerint - az étkezést a panzió tágas, kellemes teraszán szolgáljuk fel.

továbbiak >>>

A Dunakanyar festői szépségű tája, az Esztergom vonzáskörzetében fekvő Búbánatvölgy ad helyet a Vadregény Panziónak és Üdülőparknak, a korábbi Helemba Panzió megújult, felújított utódjának. A Duna-Ipoly Nemzeti Park ölelésében, kristálytiszta levegőn az üdülni és kirándulni vágyók is kellemesen tölthetik szabadidejüket. A Vadregény Panzió és Üdülőpark elsősorban olyan vendégek, családok és csoportok számára nyújt kiváló lehetőséget, akik igényes, kulturált környezetben költségkímélő kikapcsolódást keresnek. továbbiak >>>