udulo
latnivalok
arak
kontakt

telefon: +36 (33) 313-735
recepció: +36 (20) 777-88-06

deutsch  englishBEVEZETŐ

A búbánatvölgyi dombok lábánál, a Dunától kétszáz méterre található üdülőközpontban turista és komfortos faházak, panzió, étterem, bár, társalgók, szauna, sportpálya található, és legfőbb célkitűzésünk a kulturált és családias hangulatú vendéglátás.
Az üdülőpark erdővel és parkkal körülvett területen helyezkedik el, gyönyörű kilátással a Dunára és a környező vidékre. A környék és a Dunakanyar olyan látnivalókat és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, amelyek felejthetetlen élményt jelenthetnek minden korosztály számára.
Emellett már a közel kéthektárnyi területen elterülő Vadregény Panzióban és Üdülőparkban nyújtott lehetőségek is garanciát jelentenek a kikapcsolódásra. A megnyugtató, csendes környezet kiváló pihenési lehetőséget biztosít, amit kiegészítenek az aktív sport- és mozgás lehetőségek: szauna, masszázs, foci- és röplabdapálya, pingpong, túraútvonal a kertkapuból, kőszínház, bográcsos tűzrakóhely.
Vendégeink számára igyekszünk minél több kedvezményt biztosítani a környező programokra speciális Vadregény Vendégkártyánkon keresztül.
Kérjük, szenteljen néhány percet a honlapunkra, és látogasson meg minket, hogy meggyőzhessük, mindent megteszünk a célkitűzéseink megvalósításáért.