udulo
latnivalok
arak
kontakt


phone
+36 (33) 313-735


reception
+36 (20) 777-88-06

deutsch HungarianBEVEZETŐ

A búbánatvölgyi dombok lábánál, a Dunától kétszáz méterre található üdülőközpontban turista és komfortos faházak, panzió, étterem, bár, társalgók, szauna, sportpálya található, és legfőbb célkitűzésünk a kultúrált és családias hangulatú vendéglátás.
Az üdülőpark erdővel és parkkal körülvett területen helyezkedik el, gyönyörű kilátással a Dunára és a környező vidékre. A környék és a Dunakanyar olyan látnivalókat és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, amelyek felejthetetlen élmény jelenthetnek minden korosztály számára.
A kulturális programok mellett kiváló felüdülést nyújt az ország legújabb és legnagyobb termál és élményfürdője, az esztergomi Aquasziget.
Emellett már a közel hektárnyi területen elterülő Vadregény Panzióban és Üdülőparkban nyújtott lehetőségek is garanciát jelentenek a kikapcsolódásra. A megnyugtató, csendes környezet kiváló pihenési lehetőséget biztosít, amit kiegészítenek az aktív sport és mozgás lehetőségek: Szauna, masszázs, foci és kosárpálya, pingpong, darts, túraútvonal a kertkapuból, kőszínház, bográcsos tűzrakóhely.
Vendégeink számára igyekszünk minél több kedvezményt biztosítani a környező programokra speciális Vadregény Vendégkártyánkon keresztül.
Kérjük, szenteljen néhány percet a honlapunkra, és látogasson meg minket, hogy meggyőzhessük, mindent megteszünk a célkitűzéseink megvalósításáért.