udulo
latnivalok
arak
kontakt
email: info@vadregeny.hu
telefon: +36 (20) 777-88-06
fax: +36 (33) 313-735
SZÉP kártya elfogadás HUNGARY CARD
deutsch  english Facebook

A panzió összesen 50 fő (pótágyakkal 60 fő) fogadására képes. Minden szoba zuhannyal és WC-vel rendelkezik. Nagyobb létszám esetén az üdülőparkban rendelkezésre állnak a minden igényt kielégítő komfortos faházaink is, ahol a májustól szeptemberig tartó időszakban további 34 (pótágyakkal 40) főt tudunk elszállásolni.

Nagyobb rendezvények szervezéséhez megbeszélés szerint az üdülőpark 120 fős étterme szintén igénybe vehető. A nagy étterem akár esküvők, lakodalmak lebonyolítására is alkalmas, amely után a panzió szobáiban nyújtunk alvási lehetőséget.

az épület oldalról  az épület oldalról  szoba  szoba  étkező  medence  medence  szoba  társalgó  terasz  terasz  fürdő 


PANZIÓ

Gyermekkel érkező családok pihenését a panzióban gyermekágyakkal, etetőszékkel, különféle játékokkal, homokozóval tesszük kényelmesebbé. Az épületben társalgó és egy oktató/közösségi terem is rendelkezésre áll, amely megfelelő hátteret biztosít tanfolyamok, továbbképzések, nagyobb családi rendezvények számára. Csoportok számára a foglalkozások szünetében igény szerint megszervezett ellátást is biztosítunk, valamint segítséget nyújtunk egyedi programok, környékbeli kirándulások szervezésében.
- A panzió területén ingyenes vezeték nélküli internet elérést   biztosítunk.
- A panzióban szauna található merülőmedencével.
- Ingyenes zárt parkoló is igénybe vehető.

Mind az egyéni vendégeinket, mind a csoportokat várjuk az étkezőben kialakított büfé és bár kínálatával, amely kellemes esti időtöltésre is lehetőséget biztosít.